Om at udstille i Galleri DLGK

Her finder du generel information om at udstille i galleri DLGK som ligger på 1.sal i Den Lille Gule Kaffebar

Informationen her fortæller i store træk om at udstille hos os. Så du har en ide om hvad vi ønsker at udstille og om hvordan det foregår. Men ikke alt kan skrives her og derfor mødes vi altid, hvor du kan stille spørgsmål og vi kan fortælle mere uddybende.

 

*** Udstillingen “OMO” er vores sidste udstilling ***

Du ønsker at udstille…

Du skal vide at vi i Galleri Den Lille Gule Kaffebar udstiller fotografi. Dvs at fx maleri og keramik har vi ikke interesse i.

Vi lægger i dit fotografi vægt på udtrykket, at billederne er gennembearbejdede og har en sammenhængskraft.

Lav en pdf-fil med de billeder du ønsker at udstille, fortæl hvordan du ønsker at præsentere dem (fx billedstørrelser, papirtype og indramning/montering) samt skriv lidt om dig selv. Den sender du til info@galleridenlillegulekaffebar.dk .

Med den pdf kan vi danne os et indtryk af om vi mener, det er noget for os.

 

Rummene i Den Lille Gule…

Vi har to rum at udstille i

Rum 1 er rummet lige op af trappen på første sal. Her er der en væg på ca 270 x 150 cm (b x h ) til rådighed og en mindre væg over trappen på ca 160 x 80 cm (b x ) samt en smal væg på 55 x 150 cm (b x h) mellem de to vinduer ud mod gården.

Rum 2 er lokalet ud mod Mikke Bryggers Gade og har to vægge af ca. 420 cm længde og ca 152 cm i højden fra panel til loft.

Der kan udstilles i begge rum af samme kunstner og der udstilles også i rummene hver for sig.

I begge rum findes galleriophæng, der skal benyttes.

 

Hvad koster det at udstille ?

Du skal selv komme med værkerne. Vi har et samarbejde med Grafik & Foto, som kan printe og indramme for dig og vi formidler gerne kontakt – men det er intet krav at bruge dem.

Der lægges et depositum på 2.000,00 kr – dem får du tilbage når udstillingen ophører. Det er for at dække evt skader på vægge og/eller tab af galleriophæng.

Det koster 1250,00 kr incl moms i formidlings- og markedsføringaftale.

Såfremt du ønsker fernisering med servering af fx en glas vin laves en aftale med Den Lille Gule Kaffebar.